Wat Kost Linkbuilding - Ontdek Het Hier - Tiered linkbuilding

Published Apr 08, 22
2 min read

Linkbuilding Uitbesteden? Werk Aan De Autoriteit Van Je Website! - Tiered linkbuildingVan zo’n partij met een enorme online aanwezigheid verwacht ik in ieder geval wel enige ethiek als het gaat om de omgangsvormen die online gelden. Uw Linkbuilding Artikelen Uitbesteden - Tiered linkbuilding. En nee, ik ben heus niet naïef en realiseer me dat dit heus niet altijd zo is bij dit soort partijen - Uw Linkbuilding Artikelen Uitbesteden - Tiered linkbuilding. Daarom vind ik het juist wel van belang dit aan te kaarten. Uw Linkbuilding Artikelen Uitbesteden - Tiered linkbuilding.

Linkbuilding gezocht? Kies voor Tiered linkbuilding

Address: Camberg 15 - 9400 Ninove
Phone: +32 495 21 45 83
Email: info@seobureau.be
Linkbuilding

Op verschillende online platformen misbruikt DPG Media de nofollow-tag. Uw Linkbuilding Artikelen Uitbesteden - Tiered linkbuilding. Die tag bij een backlink is er om aan te geven dat die backlink er niet uit redactionele overwegingen staat, maar er een andere reden is voor die backlink. En dat daarom de waarde van die backlink niet moet worden gewogen voor de vindbaarheid (SEO) van de pagina (en website) waar naar gelinkt wordt - Uw Linkbuilding Artikelen Uitbesteden - Tiered linkbuilding.

Je leest daar ook over de ‘sponsored’ en ‘ugc’ tags die Google in 2019 lanceerde. Is dat dan zo erg? Ja, wat mij betreft is dat erg. Uw Linkbuilding Artikelen Uitbesteden - Tiered linkbuilding. Het is namelijk precies niet hoe het wereldwijde web werkt. Wanneer je ergens over schrijft en er is een gegronde reden om daar een link in te zetten, is er geen enkele reden om die link nofollow te maken (of sponsored of ugc) (linkbuilding specialist).

En het wordt nog erger… Geen nofollow op betaalde links Wat ik zag -en ook al vermoedde- is dat bij gekochte artikelen links juist geen nofollow-tag meekrijgen - Uw Linkbuilding Artikelen Uitbesteden - Tiered linkbuilding. Ze noemen die artikelen heel chic branded content, in feite zijn het gewoon advertorials, verpakt als een heus artikel (Uw Linkbuilding Artikelen Uitbesteden - Tiered linkbuilding). En juist dan zou die link nofollow moeten zijn.

Navigation

Home

Latest Posts

Smart Home Beveiliging Support

Published Sep 02, 22
10 min read

Dofollow Blog Comments Backlinks

Published Aug 23, 22
6 min read

How To See Backlinks Of A Website

Published Aug 21, 22
4 min read